کاشت مو به روش fit چه مزایا و معایبی دارد؟
در این مقاله می خوانیم:
کاشت یا پیوند موی طبیعی با روش fit یکی از انواع روشهای کاشت مو است که امروزه بسیار متداول است. افراد زیادی به دلیل اینکه این روش نسبت به روش کاشت موی fut، کم تهاجمیتر محسوب میشوند، مایلند که از این روش استفاده کنند؛ اما کاشت مو به روش fit نیز مانند هر روش درمانی دیگری مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد که در این مقاله به بررسی آنها میپردازیم.
روش غیر جراحی کاشت مو (کاشت مو fit)
اکثر روشهای کاشت مو به شیوه جراحی انجام میشوند و هریک از این روشها مزایا و معایب مشخصی دارند. Fit یکی از روشهای کاشت مو است که بر خلاف سایر روشها بدون جراحی انجام میشود، به همین دلیل عوارضی که ناشی از عمل جراحی هستند را ندارد. این روش به طور کلی برای افرادی مناسب است که اغلب موهای خود را کوتاه نگاه میدارند.
قبل از شروع درمان موها باید کاملاً کوتاه شده و خط رویش مو علامت گذاری گردد. مشخص کردن خط رویش مو به دلیل حساسیت بالا باید با دقت بالا انجام گردد، هرگونه اشتباه در این مورد باعث غیر طبیعی شدن خط رویش مو میگردد.
نحوه برداشت و کاشت گرافت های مو به روش fit
برداشت مو از بانک موی افراد به صورت تک تک یا مجزا است یعنی به وسیله پانچ گرافت های مو را از نقاط مختلفی از بانک مو برداشت میکنند و سپس در نواحی مورد نظر آنها را به صورت دستی و یا به کمک دستگاههایی با مکانسیم پنیوماتیک (بادی) کاشته میشوند.
گرافت ها بعد از جداسازی از بانک مو در محلول نمکی قرار میگیرند، حداکثر مدت زمانی که میتواند بین برداشت و کاشت گرافت ها فاصله ایجاد شود ۵ ساعت است. در این مدت ناحیه مورد نظر برای کاشت آماده سازی شده و به وسیله بتادین ضد عفونی میگردد.
بعد از آماده سازی ناحیه تحت درمان، شکافهای زیادی به عمق ۱٫۵ میلی متر بوسیله تیغهای نازک در این ناحیه ایجاد میگردد. سپس فولیکولها با زاویه مناسب در پوست سر قرار میگیرند. تمامی مراحل باید با دقت بسیار زیاد توسط متخصص انجام گیرد، در غیر اینصورت موها بعد از رشد ظاهر غیر طبیعی و ناهمگون با موهای فرد به خود میگیرند.
مرطوب نگه داشتن ریشه مو حین انجام عمل در این روش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل چندین بار محلول نمک بر روی پوست سر اسپری میگردد.
مزایای کاشت مو به روش fit
کاشت مو به روش fit دارای مزایای زیر میباشد:
شاید بتوان یکی از مزایای مهم این روش را ساده بودن طریقه انجام آن در نظر گرفت. با توجه به نوع روشی که برای برداشت و کاشت گرافت های مو در این روش استفاده میشود، امکان کاشت گرافت موی بیشتری در طی چندین جلسهی متوالی وجود دارد، همچنین کسانی که دوست ندارند پس از کاشت مو اسکار خطی شکلی در پشت سر آنها وجود داشته باشد و یا به دلیل اینکه در گذشته از روش کاشت موی fut استفاده کردهاند و در حال حاضر به دلیل محدودیتهای بانک مو امکان استفاده از این روش را ندارند، کاشت مو به روش fit هنوز قابل انجام است.
خونریزی مختصر و عدم به جا گذاشتن اسکار یا جوشگاه بسیار مشخص همانند اسکاری که پس از کاشت مو به روش fut باقی میماند، یکی دیگر از مزیتهای این روش است هرچند که امکان ایجاد اسکارهای حلقوی شکل حدودی نیز وجود خواهد داشت که فقط در صورت کوتاه بودن بیش از اندازه موها قابل رویت هستند.
معایب کاشت مو به این روش
کاشت مو به روش fit دارای معایب زیر میباشد:
این روش برای افرادی که بانک موی پرپشتی دارند، کاربرد دارد چرا که احتمال کم پشت شدن موهای این ناحیه بر اثر برداشت فولیکولهای مو وجود دارد. احتمال آسیب به فولیکولهای مو هنگام برداشت به وسیله پانچ موجب میشود تا تعدادی از فولیکولهای مو هنگام برداشت و یا کاشت مجدد دچار آسیب شوند و حتی ممکن است حدود ۴۰ در صد از پیوند ها از بین رفته و رشد نکنند. همچنین با استفاده از این روش امکان برداشت بیش از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تار مو وجود ندارد.
طولانی بودن مدت زمان انجام کاشت مو (۷ الی ۱۰ ساعت) نیز یک عیب محسوب میشود، همین طولانی بدون روند برداشت و پیوند فولیکولهای مو نیز میتواند موجب خشک شدن و آسیب رسیدن به فولیکولهای مو شود. عموماً استفاده از این روش برای کاشت موهای محدود کارایی دارد. کوتاه کردن کلی موی سر نیز در این روش الزامی است.
دیدگاهتان را بنویسید