قیمت و هزینه کاشت موی صورت چقدر است؟
در این مقاله می خوانیم:
امروزه کاشت مو در صورت همانند کاشت مو در سر بسیار معمول شده است و افراد زیادی که دچار مشکل کم مویی و یا طاسی در نواحی مختلف صورت از قبیل مژه، ابرو، ریش و سبیل هستنند ، می توانند با کاشت مو برای همیشه این گونه مشکلات را حل کنند. هزینه های مربوط به کاشت موی صورت یکی از موارد موثر در تصمیم گیری یا کسب آمادگی افراد برای این کار است به همین دلیل در این مطلب به این موضوع می پردازیم.
روش های کاشت موی صورت
روش های مورد استفاده برای کاشت مو در ناحیه ی صورت همان روش هایی هستند که برای کاشت موی سر مرسوم اند، این روش ها عبارتند از برداشت نواری گرافت های مو(FUT) و روش استخراج فولیکولی (FUE). برای کاشت مو در صورت ممکن است گرافت های موی پیوندی از سر و یا دیگر نقاط بدن برداشت شده و در نواحی مورد نظر از صورت کاشته شوند.
عوامل موثر در تعیین هزینه کاشت مو در صورت
کاشت موی صورت نیز همانند کاشت موی سر هزینه ثابت و مشخصی ندارد و موارد مختلفی در تعیین قیمت و هزینه ی آن دخالت دارند. مواردی نظیر وسعت ناحیه ای که کاشت مو صورت می گیرد، روش مورد استفاده، دستمزده پزشک متخصص کاشت مو و تکنسین های کلینیک کاشت مو، هزینه های جانبی که ممکن است وجود داشته باشد، موقعیت جغرافیایی کلینیک ، دستگاه ها و لوازم به کار گرفته شده در کار کاشت مو و … همگی در محاسبه ی هزینه در نظر گرفته می شوند. در ضمن بهتر است بدانید که به دلیل اینکه از نظر شرکت های بیمه ی درمانی کاشت مو جنبه ی زیبایی دارد آن را تحت پوشش بیمه قرار نمی دهند و تمامی هزینه ها به نرخ آزاد محاسبه می شوند.
تاثیر روش کاشت مو در هزینه
به طور کلی روش کاشت موی FUT معمولا هزینه پایین تری نسبت به روش FUE دارد. برای کاشت مو در ناحیه ی مژه و ابرو، ترمیم قسمتی از ریش یا سبیل و کاشت موهایی که گرافت های مو از سایر نقاط بدن گرفته می شوند، معمولا از روش FUE استفاده می شود.
تاثیر میزان وسعت کاشت موی صورت در هزینه ها
مسلما هر چه وسعت کاشت مو بیشتر باشد تعداد گرافت موی بیشتری مورد نیاز است و بنابراین هزینه ی کاشت مو بالاتر خواهد رفت. به عنوان مثال هزینه کاشت ریش کامل هزینه بیشتری نسبت به کاشت ریش های جزئی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید