عوارض کاشت مو به روش sut چیست؟
در این مقاله می خوانیم:
کاشت مو به روشهای مختلفی انجام میشود که اصلیترین متدهای آن fut و fit هستند. امروزه روشهای دیگری بر پایه روش کاشت موی fit ارائه شدهاند، روش sut یکی از روشهایی است که از روش fit الهام گرفته است. در این جا با نحوه کاشت مو و همچنین عوارض کاشت مو به روش sut آشنا میشوید.
آشنایی با کاشت مو به روش sut
در این روش کاشت مو که از آن به عنوان روش ایمن یا safer هم یاد میشود، تمام مراحل برداشت گرافت های مو و کاشت آنها به وسیله دستگاههای اتوماتیک انجام میشود. نحوه برداشت موها همانند روش fit یعنی به صورت پانچ مجزا یا تک تک گرافت های موی مورد نیاز است، منتهی با این تفاوت که در روش fit عمل پانچ توسط دستگاههایی به صورت دستی یا غیر اتوماتیک انجام میشود اما در این روش پانچ به صورت اتوماتیک صورت میگیرد.
گرافت های برداشته شده معمولاً فریز میشوند تا زمانی که مرحله کاشت فرا رسد صدمهای نبینند. در مرحله کاشت نیز از دستگاههای اتوماتیک جهت کاشت یا پیوند گرافت های مو در پوست سر استفاده میشود.
ابداع و معرفی روش sut به عنوان روشی با عوارض کاشت مو کمتر
هدف از استفاده دستگاههای اتوماتیک برای کاشت مو و ابداع روش sut این بود که عوارض رایج در دیگر روشهای کاشت مو را بتوان کمتر نمود اما به دلیل اینکه دستگاههای اتوماتیک مورد استفاده خود دارای معایبی بودند این امر خیلی محقق نشد. در ابتدای معرفی دستگاههای اتوماتیک کاشت مو از آنها استقبال بالایی صورت گرفت، اما به مرور زمان و با دیده شدن عوارض آنها که معمولاً بیشتر از مزایای آنها بود، پزشکان زیادی آنها را کنار گذاشتند.
عوارض کاشت مو به روش SUT
مهمترین عوارض کاشت مو با دستگاههای اتوماتیک و به روش sut میتوان به افزایش ریسک صدمه به بانک موی افراد هنگام برداشت گرافت های مو اشاره نمود چراکه معمولاً دستگاه اتوماتیک دقت لازم برای این کار را ندارد. یکی دیگر از عوارض استفاده از این روش، ظاهر عروسکی موها و خط رویش غیر طبیعی پس از کاشت است که موجب عدم رضایت بسیاری از افراد میشود.
امکان انتقال عوامل بیماری زا از طریق این دستگاه به دلیل غیر قابل استریل شدن برخی از قطعات آنها نیز یکی دیگر از عوارضی است که میتواند افراد متقاضی این روش کاشت مو را تهدید کند. استریل کردن تجهیزات و دستگاه کاشت مو در روش sut از اهمیت بسزایی برخوردار است، اگر دستگاه ضد عفونی نشده باشد احتمال انتقال بیماری در این روش بالا رفته و شخص دچار مشکلات بسیاری میگردد.
- احتمال انتقال بیماری
- احتمال تخریب فولیکولها در برداشت و کاشت فولیکولها
- از دست رفتن کیفیت گرافت ها
- احتمال ایجاد حفرههای ریز روی پوست سر
جلوگیری از عوارض روش sut کاشت مو
نتیجه تمامی روشهای کاشت مو به دقت پزشک و همکاری بیمار بستگی دارد، کاشت مو بروش اس یو تی نیز از این قاعده مستثنی نمیباشد. بطوری که هرچه تجربه و دقت جراح در انجام عمل بالاتر باشد، احتمال رسیدن آسیب به پوست سر و عدم موفقیت کاشت مو کمتر میگردد.
مقایسه کاشت مو sut با سایر روشها
مهمترین تفاوت این روش با روشهای دیگر کاشت مو این است که روش اس یو تی بدون عمل جراحی انجام میشود و در نتیجه نیاز به بیهوشی نداشته و درد و خونریزی ندارد، انجام شدن کاشت مو بدون عمل جراحی بیمار را از گذراندن دوران نقاهت طولانی راحت مینماید. علاوه بر این یکی از نگرانیهای بیماران نیز در مورد ایجاد اسکار، در روش کاشت مو sut از بین رفته است.
ویژگیهای کاشت مو sut و مقایسه آن با سایر روشها
کاشت ۱۴۰۰۰ تار مو در یک جلسه
یکی از ویژگیهای کاشت مو که کلینیکها در تبلیغات خود از آن استفاده مینمایند امکان ایجاد ۱۴۰۰۰ تار مو در یک جلسه و در نتیجه ایجاد تراکم بالا برای بیمار است. از آنجا که تکنیک انجام این روش مشابه روش کاشت مو fit است، ایجاد تراکم بالا در روش اف آی تی نیز امکان پذیر است.
ایجاد خط رویش طبیعی
امکان ایجاد خط رویش طبیعی با استفاده از همه روشهای کاشت مو از جمله روش fit، fut و کاشت مو ترکیبی نیز امکان پذیر است و بیش از هر چیز به تبحر و تجربه پزشک کاشت مو نیاز دارد.
انجام کاشت مو در یک جلسه
کاشت مو به روش fut نیز میتواند در یک جلسه انجام شود، همچنین اگر نیاز به ایجاد تراکم خیلی زیاد نباشد، یک جلسه برای انجام کاشت مو fit نیز کافی است.
دیدگاهتان را بنویسید