آیا روش prp یکی از روش های کاشت مو محسوب می گردد؟
در این مقاله می خوانیم:
روش prp روشی است که از اوایل دهه ۹۰ میلادی در رشته های مختلف پزشکی مانند جراحی قلب، زیبایی، گوش و حلق و بینی، سوختگی و بهبودی زخم های پوستی استفاده می شده است. پزشکان معتقد اند کهprp می تواند باعث رویش مجدد موها شود و مشکل طاسی را درمان کند. روش prp سبب تقویت فولیکول های مو و پایداری آنها شده و دوره ی آناژن آنها و در نتیجه عمر آن ها را افزایش می بخشد.
آیا روش prp از روش های کاشت مو محسوب می شود؟
در روش prp تزریقات ظریف و با دقت بالایی روی لایه ای از پوست سر که فولیکول ها در آن قرار دارند انجام می شود و ماده ی پی آر پی سبب تقویت فولیکول ها و در نتیجه سبب رشد مو و مقاومت آن می شود. همانطور که گفتیم در این روش موی طبیعی و یا مصنوعی در پوست سر کاشته نمی شود بلکه فقط با تزریق مواد prp که از خون خود افراد گرفته می شود، فولیکول ها تقویت می شوند. پس می توان گفت که prp روش کاشت مو نیست بلکه روشی برای درمان و پیشگیری ریزش مو و تقویت مو هاست.
مزایای تزریق prp چیست؟
- در prp به دلیل استفاده از خون خود شخص احتمال مبتلا شدن به بیماری ها و حساسیت و عفونت وجود ندارد.
- بسیار ساده است و انجام آن سخت نیست.
- اثری طولانی دارد و عوارض خاصی ندارد و نسیبت به روش های دیگر هزینه ی کمتری را داراست.
- هم در مردان و هم در زنان قابل استفاده است.
- بدون درد است و در تمامی نواحی بدن می توان آن را انجام داد.
نتایج prp بعد از چه مدتی قابل مشاهده است؟
نتایج prp بلافاصله قابل رویت نیستند و اثرات آن حدود ۳ تا ۴ ماه بعد از آخرین تزریق معلوم می شود. عوامل رشدی که در مواد prp وجود دارند به زمان زیادی برای اثر گذاری مطلوب نیاز دارند. برای مشاهده ی ماکزیمم رشد مو ها باید حداقل ۸ منتظر ماند. همچنین اثر بخشی و میزان نتیجه دهی آن در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد.
دیدگاهتان را بنویسید