روش کاشت مژه دائمی
در این مقاله می خوانیم:
کاشت مژه با موی طبیعی خود بیمار نوعی از کاشت مژه دائمی می باشد که به ایمپلنت مژه شناخته می شود و در گذشته بیشتر برای افرادی که به صورت ژنتیکی بدون مژه متولد می شده اند یا افرادی که در حادثه ای تمام مژه خود را از دست داده بودند انجام می گرفته است اما امروزه این نوع کاشت بیشتر در افرادی که بر اثر ریزش مو به کم پشتی مژه دچار شده اند و توسط افرادی که قصد دارند مژه خود را زیباسازی نمایند انجام می گیرد اما روش کاشت مژه دائمی چیست.
کاشت مژه دائمی
در کاشت مژه دائمی موهای اهدا شده جهن کاشت در مژه از پشت سر خود بیمار برداشته می شود و پس از ایجاد بی حسی در پلک ما بین موهای موجود مژه بیمار با ایجاد جراحی و حفره در خط پلک جایگذاری می شود که این موها توسط جراح متخصص پس از جداسازی فولیکول های آن و برداشتن چربی و پوست از روی فولیکول ها جهت کاشت آماده سازی می گردد و پس از نگهداری در شرایط مطلوب در محل مناسب در پلک با دقت زیادی قرار داده می شود تا فولیکول های موها رشد مناسب و طبیعی در مژه داشته باشند.
در جراحی کاشت مژه به طور معمول حداکثر ۵۰ فولیکول مو در هر پلک کاشته می شود که تعداد فولیکول های کاشته شده به میزان مژه های موجود بیمار و اندازه آنها بستگی خواهد داشت.
خطرات کاشت مژه دائمی
کاشت مژه دائمی گر چه با انجام بی حسی موضعی انجام می گیرد اما هرگز بدون خطر نخواهد بود و ممکن است در پلک بعد از کاشت مژه عفونت، خون مردگی، خارش ، تورم و التهاب ایجاد گردد که مهارت جراح در کاشت مژه ها خطرات احتمالی این جراحی زیبایی را تا حد زیادی کاهش خواهد داد.
افرادی که کاشت مژه انجام داده اند گر چه نتیجه جراحی تا حد زیادی به تبحر جراح بستگی دارد تا مژه ها را در محل مناسب و با زاویه مناسب جایگذاری نماید اما خود بیمار نیز باید با مراقبت ویژه پس از کاشت مژه درصد موفقیت حاصل از کاشت را بسیار بالا ببرد و هنگامی که در مژه ها خارش ایجاد نگردد نباید با ایجاد فشار بر روی فولیکول های مژه ها موجب جا به جایی و تخریب آنها گردد.
هزینه کاشت مژه دائمی
هزینه جراحی کاشت مژه دائمی و طبیعی به وضعیت مژه های بیمار، تعداد مژه های به کار رفته در جراحی ، دستمزد پزشک و تعرفه های مراکز زیبایی بستگی دارد و به همین دلیل هزینه کاشت مژه در بیماران متفاوت می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید