همه چیز درباره ریزش ابرو
در این مقاله می خوانیم:
زمانی تاثیر تراکم موی ابرو و خوش فرمی آن در چهره مشخص می شود که فرد دچار ریزش ابرو می گردد، در این حالت به دلیل تغییرات نامطلوب زیبایی فرد دچار استرس و نگرانی زیادی می گردد اما جای نگرانی نخواهد بود و می توان با روش های مختلفی به درمان و بهبود مشکلات ابرو پرداخت، از این رو در این مقاله، علت و درمان ریزش ابرو مورد بررسی قرار گرفته شده است.
دلایل ریزش ابرو
موهای ابرو نیز به مانند موهای ناحیه ی سر در برابر عواملی چون کمبود آهن، کم خونی، کمبود ویتامین ها و مواد مغذی، شیمی درمانی، بیماری های خود ایمنی بدن (آلوپسی آره آتا)، مشکلات پوستی (اگزما)، مشکلات تیروئیدی ، بالا رفتن سن، سوختگی، بریدگی، ایجاد زخم و بخیه کردن، استرس شدید و مداوم، بیماری جذام، مصرف برخی داروها و… حساس بوده و دچار ریزش و کم پشتی می شوند.
درمان های خانگی ریزش ابرو
چنانچه فرد تشخیص دهد که ریزش مو به صورت مقطعی می باشد و با روش های ساده می تواند موهای ریزش کرده ابرو را به رشد مجدد وا دارد، می توان از روش ماساژ درمانی ابرو با روغن های طبیعی و پرخاصیتی چون ؛ روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن کرچک، روغن زرده تخم مرغ، روغن بادام به مدت ۱۰ دقیقه در روز استفاده نماید.
ماساژ دادن ساده و برس زدن ابرو با افزایش جریان خونرسانی و رساندن مواد مغذی و مقوی رشد موها، سبب توقف عارضه ریزش ابرو و رشد مجدد ابرو خواهد شد.
درمان های کلینیکی ریزش ابرو
به طور تخصصی و پزشکی در کلینیک های زیبایی، پزشک متخصص پوست و مو، با معاینه ی ابرو و بررسی های بالینی، پس از تشخیص علت دقیق ریزش ابرو، ممکن است از داروهای خوراکی، موضعی و تزریقی استفاده کند. داروهای موضعی روگائین و لاتیس از جمله درمان های رایج و موثر ریزش ابرو هستند.
در مواردی که ریشه ی موی ابرو (فولیکول مو)، به طور کامل در اثر عواملی چون ؛ سوختگی، آلوپسی آره آتای شدید و…از بین رفته باشد و نتوان با سایر درمان ها، ابروها را به رشد مجدد وا داشت، می توان عمل کاشت موی طبیعی در ابرو در انجام داد، در این نوع عمل زیبایی بسیار تخصصی و حساس با روش و تکنیک های خاصی، فولیکول های ناحیه اطراف گوش ها یا پشت سر، به ناحیه ی ابرو انتقال داده می شود تا پس از حدود یک سال، فرد از ابروهایی طبیعی و خوش فرم برخوردار گردد.
دیدگاهتان را بنویسید