تقویت مو سر برای تمامی افراد
در این مقاله می خوانیم:
به جز افرادی که به دلایل مختلف دچار مشکلات مو و ریزش مو می شوند تمام افرادی که به پر پشت بودن و پر پشت شدن موهایشان علاقه دارند و تمایل دارند تا سن پیری نیز مویی زیبا و خوش حالت و پرپشت داشته باشند باید هر چند گاه به گاه به تقویت موی سر خود بپردازند زیرا موی سر نقش بسیار زیادی در حفظ زیبایی چهره و بالا بردن حس اعتماد به نفس خواهد داشت و به همین دلیل تقویت موهای سر برای تمامی افراد کاری لازم خواهد بود.
تقویت موهای سر
عوامل مختلفی موجب می گردند تا از شروع دوران جوانی موها رو به تضعیف بروند و دچار مشکلات فراوانی چون خشکی، شکنندگی، نازکی و در نتیجه ریزش شوند و به همین دلیل در مقابل عوامل تخریب باید به تقویت موها پرداخت و تاثیر این عوامل را کاهش داد که این تقویت با روش های مختلف تخصصی و خانگی ممکن می گردد و به حوصله و پشتکار فرد بستگی خواهد داشت زیرا هیچ روش تقویتی اثری فوری و آنی بر روی موها ایجاد نخواهد کرد.
عوامل مختلف مشکلات مو
عوامل مختلفی چون ژنتیک، استفاده بیش از حد از سشوار و لوازم حرارتی، رنگ کردن زیاد موها با استفاده از دکلره، حالت دادن موها با مواد شیمیایی چون اسپری، تافت و انواع کرم ها، بستن محکم موها، عفونت های قارچی، تغییرات هورمونی،مشکلات تیروئیدی، کم خونی، فقر آهن، مشکلات تغذیه ای ، بارداری و استرس ها و فشارهای روحی موجب می گردند تا مشکلات فراوانی برای موها ایجاد شوند و قبل از اینکه این مشکلات منجر به ریزش مو شوند باید رفع شوند و به تقویت موها پرداخت.
روش های تقویت موهای سر
- با استفاده از محلول ماینوکسیدیل که محلولی موضعی می باشد و با باز کردن عروق پوستی موجب افزایش گردش خون در پوست سر و تغذیه بهتر فولیکول های مو خواهد شد می توان به تقویت موی سر پرداخت.
- جهت تقویت موها آغشته کردن پوست و موی سر به روغن های خالص گیاهی چون زیتون، نارگیل، کرچک و کنجد باعث افزایش گردش خون در پوست سر و لطافت و نرمی موها می شود.
- مزوتراپی روشی تزریقی می باشد که با استفاده از آن می توان ترکیبات دارویی ، انواع ویتامین ها و املاح معدنی را به طور مستقیم به فولیکول مو رسانید.
- در روش پی آر پی یا همان پلاسمای غنی شده از پلاکت جهت تقویت موها فاکتورهای رشد مو و سلول های بنیادی از خون خود بیمار گرفته می شود و جهت تقویت موها به ریشه مو تزریق می شود.
دیدگاهتان را بنویسید